Etsi

Cape Town - Maailman kaunein kaupunki


Viimeinen päivä koitti tänään täällä Kapkaupungissa! 4 päivää meni leppoisasti ihaillen suurkaupungin hienoja nähtävyyksiä. Ensimmäisenä päivänä kävimme Hyväntoivonniemen kärjessä. Oli muuten hieno paikka, puhumattakaan Dias Beachistä. Postasinkin siitä asukuvat edellisessä postauksessa. Ranta oli autio, ihmisiä ei ollut missään ja hiekka oli melkein valkoista! Kerrassaan upea. Harvoin tulee vastaan rantoja, missä ei ole ihmisiä :) Otimme tietysti pienen pätkän videota tästä upeudesta!

Täällä Kapkaupungin alueella paljon nähtävää myös Hyväntoivonniemen lisäksi. Kävimme Boulder's Beachilla katsomassa pingviinejä, Pöytävuorella patikoimassa ja Robben Islandille tehtiin "pakollinen" museomatka ja tutustuttiin saarella sijaitsevaan vankilaan, jossa Etelä-Afrikan entinen presidentti Nelson Mandela vietti 18 vuotta. Täällä on myös paljon erilaisia erilaisia aktiviteetteja. Tässä lähellä sijaitsee esimerkiksi niin sanottu valkohaiden pääkaupunki Gansbaai, josta tehdään häkkisukelluksia (shark cage diving), jossa pääsee näkemään ja kuvaamaan valkohaita ihan lähietäisyydeltä. Harmiksemme huomasimme tämän vähän liian myöhään ja emme saaneet bookattua itsellemme haisukellusta. Saa nähdä pitääkö tänne tulla tämän takia vielä uudestaankin! :)

Kapkaupunki on valittu maailman kauneimmaksi kaupungiksi eikä suotta. Paikka on todella upea! Varmasti yksi parhaista kohteista ellei paras, jossa ollaan käyty.

 

#kapkaupunki #southafrika #Afrikka #Africa #Travel #holiday #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE