Etsi

Aimn Sporty Look


Mikä upea paikka! Olimme Hyväntoivonniemellä ja päädyimme myös upealle hiekkarannalle, Dias Beachille! Saimme rentoutua rannalla lähes kaksistaan ja kuvailtiin myös lyhyt video, jonka editoinnin viimeistelen huomenna lentokoneessa. Pyrin julkaisemaan postauksen jo sunnuntaina.

Viimeksi valittelin asukuvien yhteydessä Suomen huonoja kelejä mutta täällä sitä ongelmaa ei ole! Tämä asu on ehkä inspiroivin ikinä. Jospa Suomessakin olisi tämänkaltaiset maisemat, niin voisi pukeutua useammin mukaviin sporttivaatteisiin. Vaatteista puheenollen, nämä ovat Aimn -merkiltä ja tulevat kohta myös myyntiin House of Brandonille! Olen ihaillut kyseistä merkkiä jo parisen vuotta ja nyt se odotus palkittiin, kun sain mukaani matkalle Aimnin lähettämän yllätyspaketin :) Tämä combo oli ehdottomasti minun favoritti. Valikoima on täynnä mitä hienoimpia treenivaatteita mutta armeijanvihreä väri oli jotenkin niin silmiä säväyttävä! Mitäs tykkäätte ? Pitäisikö meidän tehdä jonkinlainen arvonta tulevasta House of Brandonin valikoimasta (Aimn) ?

 

#Sport #Aimn #sporty #look #outfit #beach #southafrika

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE