Etsi

Gold, Gold & Let's go


JACKET - VILA (House of Brandon)

SHIRT - VILA

JEANS - BERSHKA

SHOES - SERDIKA CENTER (Bulgaria)

BAG - LINDEX

Tässä viimeiset asukuvat Pariisin reissulta. Asukuvien ottaminen näissä Suomen keleissä on melkein mahdotonta, kun sekä ulkona että sisällä on pimeää aamusta iltaan ja vettä, lunta tai räntää sataa päivittäin! Onneksi huomenna koittaa lämpö, valo, aurinko ja turkoosi vesi :) Täytyy muuten sanoa, että alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan vatsanpohjassa tämä matkajännitys!

Laukut on pakattu ja lähtöön on enää vain muutamia tunteja. Lentämiseen menee yli vuorokausi. Lennämme ensin Qatarin Dohaan, jossa meillä on yhdeksän tunnin välilasku. Ehditään hyvin käymään keskustassa syömässä ja katselemassa paikkoja. Keskiviikkona aamupäivällä kone laskeutuu Kapkaupunkiin ja loma voi alkaa! :)

 

#Outfit #Paris #Indiedays #Lifestyle #Lifie #Travel

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE