Etsi

Kuinka pidän kiinni aikatauluistani


Monilla on varmasti kiireinen elämä ja väillä tuntuu, että pitäisi olla jokapaikassa samaan aikaan. Se nyt luonnollisestikkaan ei ole mahdollista mutta aikataulujen ajoittaminen on. Otin viimevuonna käyttöön elämäni ensimmäisen kerran vuosikalenterin. Kappas, kun elämä muuttui heti helpommaksi. Käytössäni on ollut Clas Ohlssonilta ostettu pieni kalenteri. Nyt olisi aika hankkia uusi ja isompi. Pieni kalenteri toimii muistiona mutta, jos menoja on oikeasti paljon, niin kannattaa hankkia isompi. Isoon kalenteriin mahtuu kirjoittamaan kaikki tapaamiset, matkat, työvuorot ja päivän tapahtumat.

Ennen muistin kaikki menoni vain omasta muististani ja senpä takia myös mokia tuli esim. aikataulujen kanssa. Saatoin sekoittaa päivämäärät ja kellonajat miten sattuu. Tärkeitä tapahtumia meni ohi. Nyt olen käyttänyt muutamia niksejä arjen helpottamiseen:

Kalenteri - Pysyy aina laukussani. Pitäisi ehkä alkaa käyttää kännykän kalenteria mutta tähän en ole vielä osannut siirtyä. Helpottaisi vielä enemmän arkea (ehkä) mutta vielä toistaiseksi tykkään kantaa kalenteria mukana.

Listat - Kun menot ja muut tapaamiset ovat merkattuina kalenteriin, niin listoihin merkkaan muut asiat, jotka täytyy hoitaa muiden tärkeiden asioiden ohessa. Listoihin merkkaan esim. kodin siivoukseen liittyvät asiat ja laskujen maksamisen. Asiat tulee hoidetuksi ja omasta kokemuksestani voin sanoa, että oma mieleni pysyy näin paljon rauhallisempana eikä stressi pääse yllättämään. Mielessä ei siis vallitse kaaos tekemättömistä asioista :)

Siivous - Puhtaassa ja mukavassa ympäristössä on paljon mukavampi elää ja työskennellä. Suosittelen säilyttämään esim. laskut ja muut paperit aina yhdessä paikassa, jotta paperit/tavarat tulee aina helposti löydetyksi.

 

#arki #lifie #indiedays #Lifestyle #kalenteri

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE