Etsi

AJATUKSIA


Elämäni on aika hektistä ja ajoittain voisi myös sanoa, että todella kiireistä. Tämän takia myös postausten aikataulujen kanssa on ollut välillä vaikeuksia mutta jos vanhat lukijat ovat kiinnittäneet huomiota, niin olen skarpannut tämän asian kanssa. Ennen postauksia tuli kerran tai pari kuukaudessa :D

Siispä päästään ensimmäiseen aiheeseen, nimittäin blogi. Rakastan tätä, tykkään kirjoittaa ja luoda jotakin omaa. Vuosi sitten en olisi uskonut, että pääsen tähän pisteeseen. Niin paljon asioita on muuttunut blogin suhteen ja varsinkin tärkein: kirjoitukseni! Viimeksi eilen taas lukaisin vanhaa blogiani ja sen sisältöä. Kommentit olivat aika lailla rakentavaa ja osittain myös negatiivista palautetta kirjoittamisestani. Ymmärrän täysin, ymmärsin sen jo silloin mutta vaikka kuinka yritin muuttaa kirjoitusvirheitä ja kirjoitustapaa niin se ei ymmärrettävästi tapahtunut hetkessä. Ilman teidän palautteita en olisi ehkä koskaan tajunnut osata/opetella kirjoittaa oikein. Kukaan ei ole täydellinen kirjoittaja mutta kyllä on ollut ihana huomata, että kirjoitus alkaa pikkuhiljaa sujua paremmin :)

Kun puhuin kiireisestä ja hektisestä elämästäni monet varmasti ihmettelevät (myös omat kaverini) miten minulla on ''aina'' rahaa matkustaa ym. mutta totuushan on hyvin yksinkertainen, teen paljon töitä. Käytän lähes kaiken aikani työntekoon ja myöhäiset illat liikkumiseen. Vapaa-aikaa arkiin ei siis paljoa jää. Välillä myös kavereillani on vaikea ymmärtää vapaa-aikaa sekä työtäni. En ole töissä joka päivä 8-16 yhdessä paikassa vaan saatan normaalin myymälässä vietetyn työpäivän päätteeksi istua kotona tietokoneen ääressä tekemässä palkkatöitä toiselle työnantajalle. Pidän myös blogia yhtenä työnäni ja myös blogi voi helposti viedä 7h päivästä, jolloin se tarkoittaa sitä että saatan tehdä töitä 17h yhden päivän aikana. Ylimääräistä aikaa ei useinkaan jää. Viikonloput olen yrittänyt pyhittää levolle ja parisuhteelle :)

(I l o v e y o u)

Sitten päästäänkin parisuhteeseen. Täytyy rehellisesti myöntää, että olen se ihminen joka laittaa parisuhteen aina etusijalle. Olemme Tommin kanssa seurustelleet reilu puolitoista vuotta. Suhteeseen on mahtunut vaikka ja mitä! 19 maata, iloa, surua sekä onnen kyyneleitä! Matkustamisesta on tullut meidän juttu ja suuri intohimo. Parin viikon päästä tulee Etelä-Afrikan matka, missä seikkaillaan mitä mahtavimmissa paikoissa! Unohtamatta yhtä suurinta unelmaani: Olen lasketellut pienestä asti ja haaveissani oli päästä isoihin mäkiin Alpeille ja nyt tammikuussa (synttärikuukautenani) sitten lähdemme viikoksi Alpeille Itävaltaan!

P.S Päätimme myös Tommin kanssa nyt toteuttaa videon, minkä aiheena on ikäeromme eli nyt teillä on mahdollisuus kysyä meiltä kysymyksiä ikäeroomme liittyen :) Kysymyksiä on aikaa laittaa 18.11 asti.

Ihanaa sunnuntaita <3

 

#Relaxed #Day #Ajatuksia #Post

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE