Etsi

Second Outfit Paris


Tässä toinen asu Pariisin reissulta. Ihmettelen kummasti, miten olen saanut mahtumaan mukaan niin paljon vaatteita. Sain ängettyä matkalaukkuuni kolme takkia, useita neuleita, housuja, pari laukkua ja muutamat eri kengätkin. Täytyy antaa pisteet itselleni hyvästä pakkaamisesta :)

Tänään tuli ensimmäiset lumet maahan ja vieläpä pakkasen kera. Paksut neuleet ovat siis tässä vaiheessa MUST HAVE! Ulkona ei enää pärjäisi noin ohkaisella takilla, mikä Pariisissa riitti vallan mainiosti. Tämänhetkinen Vilan villakangastakki vielä menee mutta nyt kun ilmat alkavat oikeasti viilenemään niin täytyy alkaa miettimään uutta takkia talveksi. Paitsi että! Mehän ei kauaa keritä täällä Suomessa olemaan, kun lentokone suuntaa 29.11 kohti Kapkaupunkia ja Etelä-Afrikkaa! Samalla reissulla käydään Krugerin kansallispuistossa safarilla, Madagaskarin saarilla ja Namibian hiekkadyyneillä. Tästä tulee varmasti eksoottisin reissu ikinä :3

 

#Paris #Outfit #Indiedays

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE