Etsi

Eiffel Tower Outfit


COAT - VILA *here

KNITWEAR - VILA *here

JEANS - PIECES

SHOES - LOAVIES

BAG - FOREVER21

Pariisin reissulta on nyt kotiuduttu. Lento oli tunnin myöhässä, joten saapuminen Helsinkiin venyi tunnilla mutta ei se mitään!

Ilmat suosivat kaksi ensimmäistä päivää ja hyvä niin, sillä Pariisi näytti upealta ihanassa auringon paisteessa ja ruskan kauniissa väreissä. Olimme vuokranneet auton helpottaaksemme liikkumista mutta auton vuokraus Pariisissa oli todella huono idea. Ruuhkaisen kaupungin vuoksi jätimme auton suosiolla hotellille ja liikuimme koko loman ajan metrolla. Metrolla liikkuminen oli yllättävän kätevää. Metrolinjat olivat selkeästi merkattu ja odottelu kesti n. 3 minuuttia. Ainoa huono puoli metroilussa oli ruuhka. Tietyillä asemilla ihmisiä kulki niin paljon, että meininki meinasi olla samanlaista kuin New Yorkissa.

Pakkasin tavalliseen tapaan matkalaukkuni muutamaa tuntia ennen kentälle lähtöä ja tuntuu, että ensimmäistä kertaa pakkaaminen meni ihan nappiin. En tiedä mistä tämä johtui mutta jokaiselle vaatteelle tuli käyttöä, eikä mitään jäänyt puuttumaan. Kävimme heti lauantaina Pariisin Eiffel-tornilla kuvaamassa nähtävyyden ja unohtamatta tietysti asukuvia! Päälle valikoitui uusi viininpunainen neule(rakastan tuota väriä!) ja Vilan musta karvatakki, mitä hehkuttelinkin ostostenesittelyvideolla. Takki on tyylikäs ja lämmin, mutta ennen kaikkea supermukava päällä. Sopii arkeen ja juhlaan.

 

#Outfit #Paris #Newpost #Travel #Eiffeltower

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE