Etsi

PARHAAT TREENIVAATTEET x3


Tällä kertaa asupostauksen aiheena ei olekaan ihan tavallinen asu, nimittäin tänään käydään läpi 3 eri treeniasua. Moni varmasti kaipaa urheiluun vähän uutta puhtia ja mielestäni yksi parhain motivaation lähde on uudet treenivaatteet! Itse tykkään aika näyttävistä treeniasuista. Pidän tyylikkäistä ja hienoista vaatteista ja tämähän pätee myös urheillessa :D

ASU 1 - Tämä on ehdottomasti lempiasunitreenatessa. Tätä pidän oikeastaan vain HIIT-treenipäivinä. Asu on aika avoin ja senpä takia tämä asu sopii loistavasti HIIT-treenipäivälle, koska silloin tulee kuuma! :)

 

TOP - here*

TIGHTS - here*

SHOES - here*

ASU 2 - Tämä asu kilpailee ykkössijasta. Niken paita on ollut ehdottomasti parhaimpia löytöjä treenivaatevalikoimaani! Pitkähihainen treenipaita on loistava valinta treeniin syksyllä ja talvella. Tykkään pitää hengittävää mutta samalla hieman lämmittävää treenipaitaa varsinkin näin kylmien ilmojen tullessa.

Mitä housuihin tulee. Rehellisesti sanottuna, etsin reilu vuoden verran valkoisia treenihousuja ja muutama kuukausi sitten House of Brandon haali itsellensä Superdryn aivan mielettömät treenipöksyt. Nämä housut ovat rakkaimmat kaikista. Super-pehmeät ja mukavat!

 

SHIRT - here*

TIGHTS - here*

SHOES - here*

ASU 3 - Viimeinen muttei vähäinen. Tästä tykkään. Asu soveltuu jokaiseen treeniin. Tätä asua tulee pidettyä eniten juoksu- ja rintapäivinä. En tiedä miksi :D Minulla on yleensä aina tietyt asut jokaiselle treenipäivälle...heh.

SPORTS BRA - here*

TOP - here*

TIGHTS - here*

Turkoosit kengät ovat mielestäni ihana väripilkku pelkistettyyn asuun. Tuo pienen sävähdyksen muuten niin harmaaseen ja mustaan. Kenkiä en valitettavasti voinut linkata tähän postaukseen, pahoittelut siitä. Ostin kengät Bulgariasta kauppakeskuksen kenkä-outletista :/

House of Brandonilla on muuten tällä hetkellä Mid Season Sale, jossa on paljon treenivaattetakin mukana :)

 

#Sport #Post

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE