Etsi

Favorite Hair Care Products


Tällä kertaa postausaiheena on hiustenhoito. Pitkät ja värjätyt hiukseni tarvitsevat hyviä ja todella hoitavia hiustenhoitotuotteita. Olen innokas kokeilemaan uusia tuotteita mutta harvoin kuitenkaan vaihdan hyväksi todettuja tuotteita pois. Pyrin pitämään hiuksieni pesuvälin mahdollisimman pitkänä. Pesen hiukset yleensä 3 kertaa viikossa riippuen viikosta ja huonoina hiuspäivinä laitan hiukset tiukalle ponnarille.

MayBeauty Moroccan Miracle -hiusseerum - Sain pari kuukautta sitten blogini kautta kokeiluun tämän hiusseerumin ja aloin käyttämään tuotetta ilman sen suurempia odotuksia. Muutaman viikon jälkeen rakastuin totaalisesti tuotteeseen ja pääsi mun suosikki hiustenhoitotuotteiden joukkoon.

Kaipaan pitkille, paksuille ja värjätyille hiuksilleni kunnon tehohoitoa. Tämä öljy sisältää paljon erilaisia öljyjä (arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä), jotka saavat hiukset todella sileiksi ja pehmeiksi. Toimii kyllä mielettömän hyvin. Tuote on myös todella riittoista. Pari painallusta ja se riittääkin.

Värjätyillä ja käsitellyillä hiuksilla on taipuvaisuutta mennä huonoon kuntoon varsinkin latvoista mutta tämä öljy pitää hiukset ruodussa. Tässä siis salaisuus tähän usein kysyttyyn kysymykseen, ''miten sulla on noin hyvässä kunnossa hiukset ?'' :) Tulipas tästä nyt hehkutus! Toivottavasti joku sieltä ruudun toiselta puolen saa tästä tarvitsemansa vinkin hiustenhoitorutiineihinsa!

Ennen Serumia
Serumin jälkeen

Fudge Clean Blonde – Olen käyttänyt Fudgen hopeashampoota jo muutamia kuukausia ja tuote lupaa poistaa/estää keltaisuutta vaalennetuista hiuksista. Hiuksiani vaalennetaan ja/tai raidoiteitaan muutamien kuukausien välein ja luonnollisesti haluan pitää keltaisuuden poissa. Käytin aikanaan miedompia hopeashampoita mutta purkit kului nopeasti samoin myös vaikutus lähti hiuksista, eli tuotteita joutui käyttämään aina useita kertoja viikossa. Fudge on vahvaa ja pigmenttistä hopeashampoota mutta tässä tuotteessa täytyykin muistaa, että mitä pidempään pidät hiuksissa, sitä harmaammat/sinisemmät hiuksista tulevat. Tällä kertaa jouduin netistä lainaamaan kuvan, sillä tuote on minulta tällä hetkellä loppu. Lauantaina pääsen hakemaan uuden pullon Hulluilta Päiviltä (15,50e) :*

Kuva lainattu netistä!

Tigi Ego Boost - Tuote soveltuu kaikille hiustyypeille myös erityisen hyvin käsitelyille hiuksille. Olen käyttänyt Tigin Ego Boostia jo reilu vuoden verran ja voin vain suositella lämpimästi. Tuote lupaa kirkastaa, selvittää ja antaa upeaa kiiltoa. Estää myös sähköisyyttä ja korjaa hiuksen laatua. Tämä on enemmänkin hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka tekee hiukset helpommin käsiteltäviksi ja jättää ihanan pehmeiksi.

Alekoodi Maybeauty - Tästä linkistä menemällä saatte -30% alennuksen. Käyttäkää tilausta tehdessänne koodia neahair

 

#Hair #Products #Serum #MayBeauty

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE