Etsi

My Favorite Autumn Outfit


JACKET - VILA

KNIT - JACQUELINE DE YONG

SKIRT - VILA (House of Brandon)

SHOES - LOAVIES

BAG - FOREVER21

Käytiin perjantaina Tommin kanssa lounaalla Helsingin keskustassa Fabianinkadulla The Cock ravintolassa. Kuvattiin samalla asukuvat Espan ihanissa syysmaisemissa. On kyllä ollut ihanaa, kun olemme saaneet nauttia niin aurinkoisesta syksystä. Pukeutumisenkin suhteen on voinut leikitellä entistä enemmän kun ei ole tarvinnut pukeutua pelkkiin paksuihin syystakkeihin.

Tykkään pukeutua tyylikkäästi ja naisellisesti. Omia suosikkivaatteitani ovat ehdottomasti neuleet, mekot ja hameet. Tänä syksynä olen erityisen ihastunut polven alapuolelle ulottuviin neulemekkoihin. Syksyllä mekkojen ja hameiden pariksi tarvitaan kuitenkin sukkahousut. Ohuet sukkahousut ovat tyylikkäät ja saa kantajansa sääret upeasti esille. Ohuet sukkahousut ovatkin täydellinen valinta pidempihelmaisen mekon tai kynähameen pariksi näin syksyn aikaan :)

Ja tuo ihana viininpunainen. Niin täydellinen syysväri. Viininpunainen ihastuttaa minut aina kerta toisensa jälkeen näin syksyisin.

 

#Outfit #autumn #outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE