Etsi

Best Sushi & Brunch in Tallinn


Sushi Plaza*

Sushi Plaza on taivaallinen ravintola sushin ystävälle ja myös sushin ensimaistajille! Valikoima on laaja ja sushit ovat mielettömiä! Ravintola sijaitsee parin sadan metrin päästä Viru kauppakeskuksesta, eli paikalle pääsee kätevästi kävellen.

Ravintola on yleensä aika täynnä, eikä ihme! Ravintolaan voi kuitenkin tehdä pöytävarauksen, muussa tapauksessa voi myös ottaa ruoat mukaan takeaway tyyliin :) Tilasimme Tommin kanssa pöydän täyteen eri susheja ja ehdottomasti mun lemppareiksi valikoitui kana tempura, vegan tempura ja philadelphia.

 

Kohvik Sesoon*

Sunnuntaina aamulla suunnattiin brunssille Tallinnan vanhankaupungin lähettyvillä olevaan Kohvik Sesooniin. Mulla ei ollut suuria odotuksia brunssin suhteen, mutta yllätyin todella positiivisesti! Ihan mielettömän freesiä ruokaa ja jälkiruoka oli todella herkullinen – ei niitä ainaisia croissantteja ja nakkeja. Ulkona oli terassi, jos ilma vain olisi ollut vielä hiukan lämpimämpi, niin brunssin olisi voinut nauttia terassilla. Joskin tämä ei varmasti jää ainoaksi kerraksi Kohvik Sesoonissa. Brunssille pääsee helposti taksilla - maksaa n. 4e

Hintaa brunssilla oli 12€, mikä oli mielestäni todella edullinen hinta sunnuntaibrunssista. Kannattaa siis ehdottomasti mennä kokeilemaan, jos siellä päin liikutte!

Muistakaa myös, että tämä viikko aikaa laittaa kysymyksiä Q&A videota varten :*!

 

#Sushi #Tallinn #Food #Brunssi #brunch

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE