Etsi

IN TALLIN


Yhden yön Tallinnan reissulta on nyt kotiuduttu. Ilmoitinkin lauantai illalla snäpissä, että päätettiin Tommin kanssa extempore lähteä yöksi Tallinnaan ja voi, että oli mukavaa. Miniloma Tallinnassa teki hyvää. Syötiin maailman parhaita susheja ja retkeiltiin pitkin Tallinnaa. Aina ei tarvitse kauas lähteä minilomalle. Tämäkin yö ja päivä Tallinnassa oli luksusta kiireiseen arkeemme. Toki Tallinnaan olisi voinut vielä pariksi yöksi jäädä mutta arki kutsui takaisin :)

Tässä asukuvia sunnuntain asusta, kun päälle valikoitui Ginasta löydetyt leveälahkeiset housut. Ah, miten tykkäänkin noista housuista! Niin söpöt ja mukavat päällä, ja kerrankin jotain muuta kuin mustaa tai valkosta. Kun näin housut, näin heti mielessäni tämän asukokonaisuuden. Keltainen nahkatakki antaa kivan sävähdyksen asuun ja lopputulos on ihanan rento mutta kuitenkin tyttömäinen. Me like!! Mitäs tykkäätte ?

JACKET - LOAVIES

SHIRT - NEW YORK

PANTS - GINATRICOT

SHOES - STRADIVARIUS

HANDBAG - FOREVER 21

WATCH - VIENNA

Ja tähän loppuun ehdotan uutta Q&A, sillä uusia seuraajia on tullut valtavasti. Mahtavaa saada uusia lukijoita, kiitos kaikille! Laittakaa siis kysymyksiä tulemaan ja muistakaa, että jokainen kysymys on tärkeä :* Vastaan kysymyksiinne videolla ensiviikolla, eli teillä on aikaa laittaa kysymyksiä tämä viikko :)

Ihanaa alkanutta viikkoa babet!

 

#Relaxed #outfit #Travel #Tallinn

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE