Etsi

Naughty BRGR Helsinki


Kävimme Tommin kanssa perjantaina Top Chef-voittajan Akseli Herlevin perustamassa Helsingin parhaassa burgeripaikassa Naughty BRGR'ssa. Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin keskustassa Lönnrotin kadulla. Kohtuullisen suuren tilan tunnelmallinen sisustus tekee paikasta rennon ja tyylikkään. Ruokalistalta löytyy burgereita joka lähtöön, eli jos haluat sulattaa burgerystäväsi sydämen, niin kannattaa harkita deittejä Naughtyn luona. Perjantaina lounasaikaan ravintola oli tupaten täynnä, joten ei ihme että paikka on saanut parhaimman burgeripaikka tittelin! :)

Ravintolassa on suhteellisen korkea hintataso. Pelkän burgerin sai toki kympillä mutta yleensä ateriaan otetaan mukaan myös lisukkeita kuten bataattiranskalaiset ja juoma. Meidän kaksi ateriaa maksoivat yhteensä 47€ mutta täytyy sanoa, että ruoka oli hintansa väärti. Hieman kuitenkin ihmetytti ravintolan toiminta. Kassalla tilattiin pikaruokalamaisesti ruoka ja käteen ojennettiin hälytin, jonka soidessa ruoka käytiin itse noutamassa. Jokaisen asiakkaan tulisi siivota omat jälkensä pois ja koska usealla ihmisellä tämä oli jäänyt hoksaamatta, puhdasta pöytää oli vaikea löytää. Tämä asia siis pienenä miinuksena mutta burgeri, jonka tilasin oli varmasti paras hampurilainen mitä olen koskaan syönyt.

 

#Burger #Food #NaughtyBrgr #Love

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE