Etsi

Weekday Outfit For Fall


JACKET - BIKBOK

KNIT - JACQUELINE DE YONG here*

JEANS - PULL & BEAR

HANDBAG - ZARA

SHOES - BULGARIA

WATCH - NICOLE VIENNA here*

Tässä yksi simppeli syysasu, jonka puin päälleni torstaina keskustassa käydessäni. Täytyy kyllä myöntää, että olen rakastunut syksyyn! Syksystä on tullut ehdottomasti yksi uusi suosikkikauteni, ainakin jos mietitään pukeutumista ja ihanaa ruskan aikaa. Inspiroidun kaikista ihanista väreistä, etenkin keltaisesta ja punaisesta. Syksyn ja talven värit koostu pitkälti mustasta, harmaasta ja beigestä – unohtamatta tietenkään viininpunaista. Syyspukeutumisessa suosin muhkeita huiveja sekä pehmeitä ja paksuja neuleita.

 

#Outfit #Weekday #Fall #outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE