Etsi

Supertehokas rasvanpolttotreeni


Pitkästä aikaa taas treenivideota kehiin! Monella on varmasti taas syyskuussa uutta puhtia treenaamiseen, joten ajattelin jakaa teille tämän tehokkaan HIIT -treenin. Se on yksinkertainen ja nopea, mutta todella tehokas! Tämä treeni kuuluu ehdottomasti minun treeniviikkoni. Jos tavoitteena on polttaa rasvaa, intervalli-treenin pitäisi kuulua normaaliin viikottaiseen treenikalenteriin. HIIT -treenistä on tullut suosittu treenimuoto, sillä se polttaa rasvaa todella tehokkaasti ja vieläpä lyhyillä

treenijaksoilla.

TOP - SUPERDRY (House of Brandon)

TIGHTS - DOM (House of Brandon)

Treenin teho perustuu korkeaan intensiteettiin ja sykkeeseen, jolloin rasva palaa huomattavan paljon tehokkaammin kuin tasasykkeellä tehdyllä treenillä. HIIT -treenissä tempoa vaihdellaan ja tehojakso kestää 15-30 sekuntia kerrallaan. 5-liikkeen treeni toistetaan 2-3 kertaa.

Kertokaa fiiliksiä treenin jälkeen! :)

 

#Hiit #training #workout #Sport

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE