Etsi

Camel Coat


JACKET - VILA *here

SHIRT - VERO MODA

JEANS - DR.DENIM

SHOES - LOAVIES *here

WATCH - NICOLE VIENNA *here

Tässä asu, joka vilahtikin osittain instagramissani. Käytiin tosiaan viikonloppuna Tommin kanssa Porvoon vanhassakaupungissa nauttimassa yhdessä olosta ja hyvästä fiiliksestä. Päälle valikoitui tällä kertaa tällainen asu. Täydellinen kamelin värinen takki on ollut hakusessa jo pitkään. Löysin tämän ihanuuden Vila merkiltä, House of Brandonin valikoimasta. Takki on Ihana väripilkku asuun kuin asuun ja juuri sopiva näille ihanille syyskeleille ja tuleville pakkasaamuille.

Kädestä löytyy myös uusi Nicole Viennan Soir N79 Mesh -kello, jonka sain hetki sitten yhteistyön tiimoilta. Olin aiemmin törmännyt tähän kelloon netissä, sillä etsin juuri uutta kultaista kelloa ja tämä olikin juuri minun näköiseni, eikö ? :) Rakastan kultaista ranneketta ja tuo marmorikuvioinen tausta tekee kellosta erilaisen ja yksinkertaisen kauniin! Mitäs pidätte ?

 

#Outfit #Camelcoat #OldTown #watch #Porvoo

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE