Etsi

DAY 7 - Macedonia Night


Loman toiseksi viimeisenä päivänä ajoimme Bukarestista Bulgarian pääkaupunkiin Sofiaan shoppailemaan ja sieltä Makedoniaan Skopjeen eli kaupunkiin, josta road trippimme sai alkunsa.

Kuvaaminen jäi tämän päivän aikana todella vähälle, joten videosta nyt ei ihan hirveästi saa irti mutta jotain pientä ehkä :)

Ylitimme Romania ja Bulgarian rajan lautalla ja jouduimme odottamaan tämän takia rajalla pari tuntia. Hieman pidemmältä, jos olisimme kiertäneet niin rajan olisi voinut ylittää myös siltaa pitkin mutta eipä tullut nyt katsottua karttaa sen tarkemmin vaan ajoimme lyhyintä reittiä, josta nyt sitten matka-ajassa mitattuna tulikin pisin reitti :D heh...

Sofiaan tultaessa ajoimme suoraan suureen kauppakeskukseen Serdika Centeriin. Ensimmäisenä etsimme kauppakeskuksen ravintolamaailman, josta löytyikin suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja. Aasialainen ruoka vei tällä kertaa voiton ja maistui pitkän ajomatkan jälkeen todella hyvälle. Syömisen jälkeen suuntasimme shoppailemaan ja vihdoin ja viimein löysin kengät, joita olin etsinyt koko matkan ajan, jokaisesta kaupungista! :)

 

#Vlog #Post #Makedonia #roadtrip #Lastday #Day7

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE