Etsi

Yellow Yellow Yellow


JACKET - LOAVIES *here

DRESS - NOISY MAY *here

JEANS - DR.DENIM

SHOES - LOAVIES *here

Tässä on viime asupostauksessa puhutut ''asusteet'', jotka kerkesinkin esittelemään Snapchatissäni (mut löytää snäpistä nimellä @lindben ♥) Kaipasin kaappiini jonkun kepeän ja värikkään takin synkkiä päiviä ajatellen, ja tämä oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Tällaista takkia olen metsästänyt jo kauan! Rakastan yksinkertaisia vaatteita ja asusteita. Niitä on niin helppo yhdistellä. Neulemekko ja räikeällä värillä varustettu nahkatakki. Kiireisen ja synkän päivän pelastus!

Tilasin nahkatakin ja kengät Loaviesilta. Neulemekon sen sijaan löysin House of Brandonilta. Neule on aina turvallinen valinta. Sopivan lämmin ja pehmeä, toimii täydellisesti syksyt talvet. Jalkaan sujautin Loaviesilta tilatut kengät. Kengissä on 10cm korko, joka saattaa kuulostaa paljolta mutta valehtelematta näin mukavia korkokenkiä en muista edes omistaneeni. Voittaa kyllä kaikki mun korkokengät mukavuudellaan mennen tullen. Kengät ovat näyttävät, mutta kuitenkin sopivat arkikäyttöön. Tykkään myös kovasti kenkien takana olevista nyöreistä, sillä ne ovat sopivan hillityt mutta yksityiskohta tekee kokonaisuudesta kauniin.

Koodilla ''FIRSTTIME'' saatte ilmaisen toimituksen Loaviesilta, kun tilaatte ensimmäistä kertaa! :)

 

#Outfit #yellow #leatherjacket

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE