Etsi

DAY 6 - Surprising Romania


Lähdimme aamulla matkaan Belgradista ja kohteena oli Romanian pääkaupunki Bukarest. Kummallakaan meistä ei ollut Romaniasta minkäänlaista aiempaa kokemusta tai parempaa tietoa, muuta kuin se mitä suomalaisesta mediasta välillä näkee, eli pelkkää köyhyyttä, kurjuutta ja kerjäläisiä. Todellisuus ei olisi paljon erilaisempi voinut olla. Kaupunki oli todella hieno ja viihtyisä. Muistutti hieman Pariisia, todella kaunis ja romanttinen :)!

Ajoimme matkalla yhden liittymän ja ohi ja jouduimme tämän takia kiertämään Bulgarian kautta ja taas tuli pari ylimääräistä rajanylitystä passintarkastuksineen ja muine odotuksineen. Onneksi olimme jälleen ajoissa liikkeellä :)

Bukarestin keskustassa oli kymmenittäin pieniä katuja ja kujia, joiden varrella oli loputon määrä toinen toistaan viihtyisämpiä kahviloita, ravintoloita, baareja ja pubeja. Hintataso tässäkin maassa oli erittäin edullinen ja shoppailumahdollisuudet laajat, sisältäen suurin piirtein kaikki tunnetut kansainväliset ketjut, jotka eivät ole Suomeen saakka vielä ehtineet.

Vaikka Romaniassa kuten muissakin maissa, joissa olemme matkan varrella käyneet, on paljon köyhyyttä niin keskustassa voi aivan rauhassa kävellä ja viettää aikaa, vaikka käsissäsi olisi esim. kamera, joka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Mitään pelättävää siis ei ole ja voitkin lähteä turvallisin mielin matkaan! :) Bukarest oli matkan tähän saakka hienoin kaupunki, jossa olemme käyneet. Suosittelen ehdottomasti, jos olet miettinyt matkaa Itä-Eurooppaan!

 

#Vlog #Day6 #Post #Romania #Bukarest #roadtrip

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE