Etsi

Day 5 - National Park & Shopping Mall


Serbia oli älyttömän mielenkiintoinen kohde ja Taran luonnonpuisto olikin yksi hienoimpia ja kauneimpia paikkoja, missä olen koskaan käynyt. Kansallispuistossa varoiteltiin karhuista ja siellä piti patikoida omalla vastuulla. Karhuja ei kuitenkaan näkynyt vaan saimme ihailla kauniita maisemia kaikessa rauhassa, hiljaisuuden keskellä :)

Luontopolkuseikkailujen jälkeen ajoimme maan pääkaupunkiin Belgradiin, jossa pääsin shoppailemaan kaupungin suurimpaan kauppakeskukseen Deltaan. Kauppoja oli paljon ja sieltä tuli tehtyä varsin hyviä löytöjä! Tällä reissulla halusin täydentää varastoa ja mukaan lähti muutamat uudet vaatteet, jotka esittelen tällä videolla ja hei! Kommentoikaa ihmeessä kommenttiboksiin, jos haluaisitte nähdä jatkossakin ostosten esittelyä.

 

#roadtrip #vlog #post #shopping #Nationalpark #Tara #Day5

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE