Etsi

Grey & Rose


Puhuttiin Aleksin kanssa, että kuvauksia pitäisi suunnitella ja saatiinkin melkein heti päivät lyötyä lukkoon. Asukuvat käytiin nappaamassa noin viikko sitten Katajanokan vankilahotellin pihalla. Paikka oli mielestäni juuri sopiva näille kuville. Huomaa myös hyvin, että syksy on alkanut. Illat pimenee ja lehdet tippuu puista. Toisaalta mua ei haittaa ollenkaan syksyn tulo. Kiireisen kesän jälkeen sitä mielellään rauhottuu ja yrittää viettää aikaa kotona, tunnelmavalossa, rakkaan kanssa.

Päälläni on ehdottomasti yksi uusi suosikkini. Tämä marjapuuron värinen nahkatakki on paras löytö viime reissultamme! Takki oli Mangon viimeinen kappale ja vieläpä minun kokoani! Ei tarvinut hetkeäkään miettiä, ostaako vai ei :D Rakastuin tähän Ihanan hempeään ja pehmeään väriin. Sopii täydellisesti monenlaisiin asuihin. Yhdistin takin samalla viikolla revittyjen farkkujen ja pitkän neuleen kanssa ja oli muuten niin kiva, että puin samat vaatteet uudelleen tälläkin viikolla :)

Tänään myös saapui paketti pitkään etsityistä asusteista ja voin paljastaa sen verran, että väriä on luvassa! Ne löydöt, jos jotkin ovat mielettömiä mutta niistä lisää seuraavassa asupostauksessa :)

TAKKI - MANGO

NEULE - VILA

KENGÄT - NEWLOOK

Kuvat: Aleksi Lehtonen

 

#autumn #Outfit #Post

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE