Etsi

Timberland autumn outfit


Sisältää mainoslinkkejä*

En olisi muuten eläissäni kuvitellut, että Timberlandit ovat ehkä mukavimmat kengät ikinä tai, että minun kaapistani sellaisia löytyisi. Nyt on vaikea kuvitella, että käyttäisin muita kenkiä talvisten kelien aikana. Täytyy sanoa että ihastuin noihin kenkiin kovasti. En ole ikinä välittänyt Timberlandin ''orginial'' kengistä mutta tämä luonnonvalkoinen väri huusi nimeäni!

Kun tilasin kengät House of Brandonilta niin satuin huomaamaan, että kengät oli myyty loppuun jo muutamassa päivässä. Luonnonvalkoisesta tuli juuri täydennykset, joten ei muuta kuin äkkiä tilaamaan, jos sellaiset haluatte saada! Muita värivaihtoehtoja samasta mallista on musta, keltainen ja ruskea.

Bomber löytyi viime reissultamme Bulgarian pääkaupungin Sofian Pull&Bear:sta ja se pääsi heti kovaan käyttöön. Varmasti tulee olemaan yksi syksyn käytetyimpiä vaatekappaleita.

TAKKI - PULL&BEAR

PAITA - FOREVER21

HAME - BERSHKA

KENGÄT - TIMBERLAND (House of Brandon)

Kuvat: Lehtonen Aleksi

 

#Timberland #Outfit #post #autumn

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE