Etsi

Mikä minua motivoi ?


Kohtaan usein arjessani kysymyksiä liittyen ruokavaliooni ja siihen, miten jaksan noudattaa terveellisiä elämäntapoja. Monille terveellisen ruokavalion noudattaminen tuntuu olevan välillä aika haastavaa, jopa minulle. Valintojen tekeminen ruokien suhteen ei ole mikään helppo nakki. Itse jokainen kuitenkin päättää, mitä suuhunsa pistää. Olen karsinut omasta ruokavaliostani kaiken turhan. Syön mahdollisimman monipuolisesti ja nimenomaan sitä oikeaa ja puhdasta ruokaa. Kana, riisi ja kasvikset ovat tällä hetkellä meidän perheen ruokalistan pääraaka-aineita. Kanassa on hyvin vähän rasvaa, eikä mitään ylimääräistä.

Olen ihmetellyt tätä kysymystä, mitä minulta kysytään usein ''miten jaksan treenata ja pitää ruokavaliostani kiinni'' Terveellinen elämäntapa on ollut minulle melkeinpä itsestäänselvyys, sillä lapsuudessani on aina kannustettu liikkumiseen ja kotona tehty vain kotitekoisia ruokia. Tarkat kellonajat milloin syödään ja mitä syödään. Tämä elämäntapa on tullut minulle siis automaattisesti. Haluan voida hyvin, pysyä terveenä ja jaksaa elämän arkisissa asioissa. Tahdon omaa hyvän kunnon ja pitää peilikuvastani. En väitä, etteikö ikinä, koskaan voisi herkutella. Tottakai herkutella pitää muttei jatkuvasti. Eli kyllä sen pizzan tai hampurilaisen voi joskus syödä mutta sitä ei välttämättä kannata tehdä joka viikko tai edes joka kuukausi. Herkutella voi terveellisemminkin, vaikkapa sushilla.

Shirt/here

Itse olen saanut ihan uudenlaista intoa ruokavaliomuutoksista. Maidoton, valkoisen sokerin ja vehnän välttely toimii omalle kohdalleni paremmin kuin hyvin. Ruokavaliolla kun tosiaan on niin suuri merkitys hyvinvoinnin kannalta! Enää en kärsi vatsakivuista tai muistakaan vatsaongelmista. Suurin motivaation lähteeni on ehdottomasti se oma hyvinvointi. Treenaan voidakseni pysyä hyvässä kunnossa henkisesti että fyysisesti. En niinkään treenaa saadakseni tietynlaista vartaloa, sillä olen tyytyväinen tämän hetkiseen ja haluan pitää siitä kiinni. Muistakaa myös yksi tärkeä asia. Kovalla treenillä voidaan saavuttaa hyviä ja näkyviä tuloksia, mutta se vaatii treenin lisäksi oikeanlaista ruokavaliota, eli juuri sitä puhdasta ruokaa (proteiinia, hiilihydraattia, rasvoja ja kasviksia/hedelmiä/marjoja)

Parempi elämä lähtee pienistä valinnoista!

Mikä teitä motivoi terveelliseen elämään ?

 

#Fitness #food #healthy #motivation

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE