Etsi

10 Things About Me


Tämän tyylisen postauksen tein pari vuotta sitten Youtubeen mutta se on (onneksi) jo poistettu. Päätin tehdä uuden mutta tällä kertaa toteutan sen simppelimmin, nimittäin kirjoittaen :) Teistä osa ei varmastikkaan tunne minua ja postausten välityksellä kaikki luonteenpiirteet ei aina tule esille, joten tämä postaus oli mielestäni tarpeen. Saatte ainakin vähän uutta tietoa!

1. Mukavuudenhaluinen - Moni ihminen ei tätä uskoisi mutta olen välillä kotioloissa liiankin laiska.

2. Nälkäkiukku - Pidän huolta siitä, että saan ruokaa 5 kertaa päivässä tasaisin väliajoin mutta joskus saattaa päästä nälkä yllättämään. Läheiseni ovat aina yhtä huvittuneita siitä kuinka kireäksi pinnani menee.

3. Olen romantikko ja helposti innostuva - Minua voi lukea välillä liiankin helposti ja minun on todella vaikea pitää tunteita sisälläni.

4. Olen raivostuttava suuttuessani - En millään meinaa antaa periksi omissa näkemyksissäni

5. Syön ruoan aina jaotellusti - Jos on esimerkiksi kanaa, riisiä, kasviksia ja ananaksen palasia minun on pakko saada ruoka syötyä niin, että jokaisella haarukallisella on kaikkia ruokia samanverran :D

6. Rakastan istua (nukkua) autossa pitkiä matkoja - Pitkät automatkat ovat rentouttavia ja aina yhtä retkimäisiä. Mukana täytyy aina olla pähkinöitä ja vettä!

7. Ahdistun - Jos arkiseen elämääni tulee muutoksia, ahdistun ja mieli tekisi paeta

8. Olen hiukan yliherkkä - Ei paljoa vaadi, että purskahdan itkuun. Jos on vähänkin huono päivä ja päivässäni menee jokin asia ''pieleen'' joudun todella tekemään töitä sen eteen ettei itku pääse. Lisäksi olen todella huono riitatilanteissa, koska tunteeni tulevat heti pintaan (se on raivostuttavaa)!

9. Kirjoitin ala-asteella koulupäiväkirjaa päivittäin! - Joka päivä kerroin tulevat tapahtumat, päivän tapahtumat ja meidän luokkalaisista riehuvista pojista, jotka tappelivat luokassa päivittäin :D Nykyään sitä vain naureskelee, kun alkaa sitä päiväkirjaa lukemaan :) Ihania muistoja!

10. Heppatyttö - Hevoset olivat pienenä isoin osa elämääni. Minulla oli pienenä jopa oma hevonen ja harrastin ratsastusta. Harmittaa, miksi piti niin tärkeä harrastus mennä lopettamaan.

 

#blog #me #personal #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE