Etsi

Kesäinen vuohenjuustosalaatti


Viime viikon salaattireseptiä kehiin! Edellisessä postauksessa kerroinkin tästä herkullisesta kesäsalaatista, jonka teimme Miisan kanssa viime viikolla. Tämä on ollut viime päivien herkku. Todella helppo ja nopea toteuttaa. Salaatti ihastutti maullaan ja raikkaudellaan.

Tarvitset: Salaattia, kurkkua, muutaman tomaatin, puolikkaan avokadon, vuohenjuustoa, 150g / per hlö kanaa (käytimme hunajamarinoitua broilerin filesuikaleita), pähkinöitä, makusi mukaan (käytimme pähkinämixiä)

Salaatin viereen haluan aina lasillisen jäävettä. Oletteko muuten koittaneet laittaa jääveden sekaan hieman makuja antavia hedelmiä ? Omia suosikkejani veden sekaan ovat tuore sitruuna, lime ja mansikka. Kannattaa kokeilla!

Pääosin kikherneistä valmistettu hummus levite sopi todella hyvin leivän dippikastikkeeksi. Kikherne sisältää paljon eri vitamiineja ja proteiinia sekä runsaasti muun muassa kuitua, kaliumia ja magnesiumia. En ollut aikaisemmin tätä kokeillut mutta Miisa sai minutkin tästä innostumaan, hyvää oli!

 

#Food #Lifestyle #salad #summer

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE