Etsi

Summer outfit


Kuvissa päälläni on kesäasu kaikessa yksinkertaisuudessaan: valkoista ja ruskeaa mokkaa. Tämä kokonaisuus onkin ollut ''viileämpien'' kesäpäivien luottoasuni, sillä pitkähihainen ylöosa on ihanan mukava päällä ja tarpeeksi lämmittävä. Ruskea mokka-hame on ollut kesän yksi käytetyinpiä asuja. Hame on helppo heittää päälle, sillä se sopii asuun kuin asuun. Ulkomailla ei melkeinpä tulekkaan muuta käytettyä :D Ehkä olisi aika hankkia muitakin yhtä helppoja ja mukavia hameita. Ajattelin muuten seuraavaksi postata herkullisen hyvän kesäsalaatin, jonka teimme Miisan kanssa viime viikolla. Salaatista tuli niin superhyvää, että se on pakko päästä myös teillekkin jakamaan :)

Haluaisin muuten tiedustella hieman teidän blogien lukutottumuksia ? Mikä on teille se mieluisin vuorokaudenaika, kun postaukset tulevat ulos? Kiitos jo etukäteen, jos jaatte mielipiteenne asiasta!

PAITA - JACQUELINE DE YONG (House of Brandon)

HAME - GOJANE

KENGÄT - NA-KD

LAUKKU - FOREVER21

AURINKOLASIT - GINATRICOT

 

#Post #Lifestyle #Outfit #skirt #summer

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE