Etsi

Lunch break


Halusin tulla jakamaan teidän kanssa tämän terveellisen ja yhden lempiruuistani. Syön päivittäin tämän tyylisen aterian sekä lounaalla että päivällisellä. Lautanen sisältää aina riisiä, kanaa, kalaa tai jauhelihaa ja paljon kasviksia. Syön todella paljon esimerkiksi marjoja ja kasviksia, sillä ne ovat hyväksi keholle. Aina välillä tulee kuitenkin syötyä muutakin, se on normaalia mutta ruokavalion perusta tulisi olla jotakin tätä luokkaa.

Toisinaan riisin tilalle voi tehdä itsetehtyjä bataattiranskalaisia. Kasviksia voi myös vaihdella oman mielensä mukaan :)

Annos: 2 / hlö:lle

Tarvitset: yhden 250-300g paketin kanan filesuikaleita, 1 purkin anasta, 500g kasviksia, puolikkaan punasipulin, puolikkaan valkosipulin, 1 paprikan, 2dl riisiä, sekä oliiviöljyä.

Valmistus: Keitä riisiä n. 10min, lisää keitinveteen hieman suolaa. Laita paistinpannulle hieman oliiviöljyä ja lisää höyrytetyt tai sulaneet kasvikset. Paista kasviksia, niin että kasvikset sulaa ja lopuksi hieman ruskistuvat. Paloittele sipulit ja paprika valmiiksi. Kun kasvikset ovat valmiit, laita ne folioon odottamaan. Kasvisten jälkeen, ruskista paprikat ilman öljyä. Kun paprikat ovat valmiit, laita nekin folioon odottamaan. Lopuksi ruskista sipulit pannulla oliiviöljyssä, lisää sitten kanat. Kun kanat ovat melkein valmiit, lisää ananakset ja anna paistua hetken aikaa. Valmista!

 

#Food #Post #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE