Etsi

Classy bomber


Viime postaus olikin pitkästä aikaa urheiluaiheinen. Mitäs mieltä olitte siitä ? Kiinnostaisiko teitä kuulla/nähdä lisää ? Entä kauneusaiheiset ? Olisi kiva toteuttaa erilaisia postauksia, jotta postausaiheena ei aina pyörisi samat: asukuvat. Tommi myös vahingossa ''lupautui'' osallistumaan mun kanssa yhteiselle videolle. Jos tämä olisi siis hyvä idea teidänkin mielestä, niin laittakaa kommenttia ja kertokaa aiheita joita voidaan Tommin kanssa yhdessä pohdiskella :)

Treffasin eilen Auroran kanssa. Käytiin syömässä, kahvilla ja samalla pyysin Aukkua ottamaan asukuvat. Kuvista tuli ihan hyviä kovasta tuulesta huolimatta. Ehkä ei parhaimmistoa mutta eilen oli tosiaan melkoinen tuuli ja se on myös syy, miksi kuvia oli tällä kertaa näin suppea määrä.

Päälläni oli aika tyypillinen asu, juuri sopivan mukava kaupungilla kiertelyyn. Takki on uusi, jonka ostin House of Brandonilta toissapäivänä. Rakastuin väriin välittömästi. Ruusukultaiset yksityiskohdat tekevät takista erilaisen. Oli pakko ostaa samalla kertaa myös samanlainen valkoinen.

TAKKI - ONLY (House of Brandon)

TOPPI - FOREVER21

HAME- BERSHKA

LAUKKU - FOREVER21

KENGÄT - MANGO

Tässä alkaa pääsemään jo vähän matkatunnelmiin, nimittäin olen tässä juuri pakkaamassa matkalaukkua ja kohta pitäisi olla jo nukkumassa. Tiedossa on siis muutaman päivän reissu Pohjois-Norjassa mitä parhaassa seurassa, Tommin kanssa. Takuulla upea ja hieman erilainen road trippi. Ostettiin Tommin kanssa Phantom 4 kopterikamera, joten luvassa paljon videomateriaalia ja fiilistelyä upeista ja henkeäsalpaavista maisemista. Ajamme siis Nordkappiin, joka on maailman pohjoisin paikka, mihin pääsee autolla. Matkaa on 1500 kilsaa ja ajoaika on 18-20 tuntia. Pähkinöitä ja vesipullo automatkalle mukaan :D Saa nähdä miten meidän telttaretkelle käy.

 

#Outfit #Tyyli #Lifestyle #bomber #nordkap

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE