Etsi

Weekday look


Viime viikolla kuvasimme Tommin kanssa tämän asun ja päälleni valikoitui taas uusi luottomekkoni, joka on ollut valehtelematta päälläni varmaan kymmenen kertaa. Trikoomekko, nahkatakki ja tennarit. Supermukava, huoleton ja silti ihan riittävän edustava asu kaupungilla hengailuun. Mekko sopii myös hyvin ihanien kesäiltojen menoihin korkokenkien kera! En itse niinkään välitä maximekoista mutta tämä sääriin ulottuva mekko teki vaikutuksen heti ensi näkemästä. Löysin mekon House of Brandonin valikoimasta suhteellisen edulliseen hintaan 26,95€.

Mekko sai täydet pisteet, värin, materiaalin ja istuvuuden suhteen. Kesämekkoja multa ei taida löytyä kuin tasan yksi ja sitäkin on hyvin vähän käytetty. Tämä on päässyt kovaan käyttöön ja pääsee ehdottomasti jatkossakin.

TAKKI - ZARA

MEKKO - ONLY (House of Brandon)

KENGÄT - ADIDAS

LAUKKU - FOREVER21

KELLO - MARC BY JACOBS

Viikonloppu oli ihanan rentouttava. Oltiin Tommin kanssa perjantaista sunnuntai aamuun perheeni mökillä. Mulla oli töitä Björn Borgilla sunnuntai aamulla, joten jouduimme lähtemään sunnuntaina hyvissä ajoin aamulla.

Vettä satoi viikonloppuna melkein joka puolella Suomea mutta meidän viikonloppua se ei haitannut. Pelattiin korttia, saunottiin ja nautiskeltiin paljussa makoillessa :) Mökillä vallitseva rauhallisuus tarttuu itseeni hyvinkin nopeasti ja jo yksi vietetty vuorokausi mökillä tuntuu kuin lomalla olisi.

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

#Tyyli #Outfit #Lifestyle #Dress

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE