Etsi

ALL BLACK EVERYTHING


Uskomatonta ajatella että jo huomenna lähdemme Kroatiaan. Aika on kyllä mennyt ihan silmänräpäyksessä. Mulla on ollut hirveä kiire koulun, töiden ja blogin parissa, joten loma onkin tähän väliin todella tarpeen. Kroatiassa emme aiemmin ole käyneet, joten lomastamme tulee varmasti mielenkiintoinen ja upea kokemus.

Emme selvinneet tästäkään lomasta ilman pientä selkkausta. Huomasimme nimittäin eilen, että paluulentomme lähtee 8. kesäkuuta, mutta hotellivaraus ja auton vuokra päättyvät 7. kesäkuuta. Onneksi nämä asiat saatiin selvitettyä jo eilisen aikana. Jännityksellä taas odotetaan, mitä tuleman pitää :)

Tänään olisi luvassa mustaa asua. Kuvattiin nämä asukuvat Auroran kanssa keskiviikkona. Näissä kuvissa muuten näette uusimman rakkauteni, nimittäin pitsiset leveälahkaiset housut! Siistit ja naiselliset, mutta samalla myös modernit ja trendikkäät – mukavuutta unohtamatta! Kireitä pillifarkkuja käyttäneenä voin sanoa, että nämä housut jos jotkin ovat taivaalliset jalassa. Vaikka housut aika väljät ovatkin, niin ne silti istuu pepusta ja vyötäröstä nätisti. Täytyy antaa suunnittelusta täydet pisteet NA-KDille.

PAITA - GINATRICOT

HOUSUT - NA-KD

KENGÄT - NA-KD

LAUKKU - FOREVER21

KELLO - KULTAJOUSI

AURINKOLASIT - RAYBAN (House of Brandon)

NA-KD halusi tarjota teille myös pienen alen kesän kunniaksi! Saatte -20% kaikista heidän tuotteistaan sunnuntaihin 12.6 saakka. Aleen kuuluu siis kaikki NA-KD malliston vaatteet. Alen saatte nettikaupasta koodilla neal20. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

READ MORE READ MORE READ MORE

#Tyyli #Lifestyle #Outfit #Black

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE