Etsi

ART


Taulut odottivat kuukauden lattialla, seinälle pääsyä. Yritimme muutaman kerran hakata tauluja seinälle eri keinoin, mutta meidän olohuoneen seinä oli teräsbetonia, johon ei niin vain hakattu mitään tavallisia taulun kiinnikkeitä. Tänään äiti toi iskuporakoneen ja nyt voin vihdoin huokaista helpotuksesta. Taulut löysivät viimeinkin paikkansa seinältä. Johan oli urakka, mutta kyllä odotus kannatti :)

Tilasimme taulut Desenio nimisestä verkkokaupasta, jossa on laaja valikoima ihan mielettömän upeita teoksia. Valitsimme maailmankartan kuvastamaan meidän matkojamme ja yhteistä unelmaa. Stockholm toi ripauksen Ruotsia (rakastan Ruotsia) ja poro muistutti sen sijaan Suomesta.

Taulut sopivat olkkariimme kuin nenä päähän. Kultaiset kehykset ja yksinkertaiset taulut täydentävät vaalean sisustuksemme.

Mitäs mieltä olette ?


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE