Etsi

SKIRT & LACE TOP


Viime kesänä tykkäsin pukeutua hameisiin ja mekkoihin, eikä tämä tule muuttumaan tänäkään kesänä.

Muutama päivä sitten päälleni valikoitui musta kynähame, ja sen kaveriksi yhdistin mustan pitsipaidan. NA-KDin musta pitsipaita on ehkä paras löytö pitkään aikaan. Paita sopii melkein mihin tahansa asuun. Juhlaan taikka arkeen. Viime kesänä tuli myös kulutettua loppuun yhdet lempikengistäni, nimittäin korkokengät joissa oli nyörit. Niistä kengistä oli vaikea luopua, sillä vastaani ei ole tullut vastaavanlaisia. Viikko sitten löysin NA-KDin nettisivuilta täydelliset nyörikengät, juuri sellaiset mitä olin etsinytkin. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että laittaako tilauksen menemään.

PAITA - NA-KD

HAME - NA-KD

KENGÄT - NA-KD

LAUKKU - FOREVER21

Tykkäsin kovasti tästä yhdistelmästä; tummaa ja punaista, väljää ja tiukempaa. Täydellinen asu hellepäivälle! Muistakaa myös, että NA-KDin antama alekoodi (neal20) on voimassa vain 12.6, sunnuntaihin saakka. Kannattaa olla nopea, sillä koot loppuvat usein aika nopeasti.

 

#Outfit #Black #Tyyli #Lifestyle

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE