Etsi

Lovely day


Käytiin Miisan kanssa Kaivarissa noin viikko sitten, eikä päivää olisi paremmin voinut valita. Ihana aurinkoinen sää kruunasi mahtavan päivämme. Oltiin taas vakkaripaikassa, eli Café Ursulassa. Kahvila sijaitsee todella upealla paikalla Kaivarin rannassa. Suosittelen! Otettiin kana-caesarleivät ja oli muuten superhyvää.

Viimeinen asupostaus valkoisella poolopaidalla. Tosiaan paita on sattunut aina silloin päälleni, kun asuja on menty kuvaamaan mutta niin kuin hyvin näkyy paita sopii asuun kuin asuun. Tämä asu oli kuitenkin kaikista viime asuista suosikkini, niin rento mutta kuitenkin yksinkertaisen tyylikäs. Nyt kun alkaa jo olemaan kesä, ei ole tosiaan inspiraatiosta enää pulaa. Mulla on mielessä vaikka mitä asuja, mitä haluan yhdistellä ja kokeilla.

Vihreät suorat housut, joissa on leveä lahje. Täydelliset housut juhliin tai vaikka vapaalle, juuri sopivan siistit minne vain. Valkoinen poolopaita oli loistava pari suorille housuille, ja korkkarit toivat taas hiukan ekstraa muuten rentoon asukokonaisuuteen.

TAKKI - ZARA

PAITA - MACY'C

HOUSUT - PRETTYLITTLETHING

KENGÄT - ZARA

LAUKKU - H&M

AURINKOLASIT - GINTRICOT

 

READ MORE READ MORE READ MORE


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE