Etsi

WHITE


Viime viikon säät olivat mitä mahtavimpia. Eilen oli niin mahtava kesäsää ettei voi todellakaan valittaa! Haluan nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä. Suomen säistä et nimittäin koskaan voi olla varma. Lehdessä luki eilen, että ilmat viilenevät. Olihan se kyllä arvattavissa mutta toivotaan kuitenkin, että vielä viikonloppuna saataisiin nauttia auringosta.

Sitten tähän asuun ja päivään. Viime viikon perjantaina olin kaivarissa Auroran kanssa. Nautittiin lämmöstä ja syötiin ''kesän'' ensimmäiset jäätelöt. Otettiin asukuvat ja päälläni oli taas luotto-poolopaitani, mutta tällä kertaa olin yhdistänyt sen valkoisten Dr. Denim farkkujen kanssa. Yksi asu on vielä tulossa, jossa näkyy kyseinen poolopaita mutta sen jälkeen jatketaan taas eri paidalla. Paita on sattumalta ollut aina silloin päälläni, kun asuja on menty kuvaamaan. Heh :D

Tämä asu on sellainen mitä pidin parina muunakin päivänä, tosin ilman takkia mutta tämä on mielestäni juuri sopivan rento mutta kuitenkin asiallinen.

TAKKI -ELLOS

PAITA - MACY'S

HOUSUT - DR.DENIM (House of Brandon)

KENGÄT - MANGO

LAUKKU - FOREVER 21

House of Brandonilla on sunnuntaihin(15.5) saakka kesäalet. Kannattaa olla siis nopea, sillä koot loppuvat usein aika nopeasti. Koodilla SUM859 saa -20% alennusta kaikista tuotteista!

 

#Outfit #Lifestyle #Tyyli

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE