Etsi

BLACK & BEIGE


 

Viime päivien säät ovat olleet ihan mahtavia. Ei voi muuta kuin nauttia näistä päivistä. Onneksi Vapun lauantai oli upea päivä, sillä olin lauantaina keskustassa Auroran kanssa. Käytiin syömässä burgerit ''Friends & Burgersissa'' ja jälkkäriksi käytiin syömässä Kakkugallerian buffetissa muutamat kakkupalat. Pyysin myös Aukkua nappaamaan asukuvat. Tämä asu on tällä hetkellä yksi luottoasuistani. Selectedin housut on ihanaa vaihtelua farkuille. Täytyy myöntää, että odotin koko talven että pääsen housujen kimppuun ja nyt on tosiaan ilmatkin sen suosineet. Housut ovat myös tarpeeksi juhlavat vaikka vähän hienompaankin tapahtumaan, eli ei muuta kuin korot jalkaan ja menoksi.

Rakastan poolokauluksisia paitoja. Mulla taitaa vaatekaappikin pursua pelkkiä poolopaitoja. Jotenkin poolokauluksiset paidat näyttää hyvältä asun kuin asun kanssa. Toisin sanoen poolokauluksiset paidat ovat luottovaatetustani :)

TAKKI - ELLOS

PAITA - MACY'S

HOUSUT - SELECTED (House of Brandon)

KENGÄT - MANGO

LAUKKU - H&M

KELLO - MARC BY MARC JACOBS

Pakko vielä hehkuttaa näitä kauan etsittyjä kenkiä. Viime vuonna meinasin tosiaan moneenkin kertaan tilata kyseiset kengät Jenkeistä, mutta postikulut maksoi enemmän kuin itse kengät, joten ei ollut järkeä tilata vain yhtien kenkien takia. Tulin siihen tulokseen, että odotan niin kauan kunnes löydän kengät Suomesta. Edellisvuonna näin kengät Mangossa, mutta koot loppuivat samantien eikä niitä tullut lisää. Viikko sitten bongasin kengät taas Mangosta ja voi sitä riemun määrää. Ostin samalla kertaa mustat sekä samanlaiset beiget :)

Pahoittelut myöhässä olevasta vastausvideosta. Huomenna aion videon julkaista.

 

#Lifestyle #Tyyli #Outfit

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE