Etsi

MITÄ MULLE OIKEESTI KUULUU ?


 

Niin mitä mulle oikeasti sitten kuuluu ? Nyt kuulette videolta asioita, joita halusin päästä teille jakamaan. Paljon jäi pieniä yksityiskohtia videolla kertomatta, mutta ottakaan huomioon etten ole tehnyt videota melkeen vuoteen :o onpa siitä kauan, mutta nyt ajat muuttuu! Ostin pari viikkoa sitten imacin ja pakko sanoa, että tähän tietokoneeseen on kyllä jäänyt melkeenpä koukkuun. Kuvien muokkaus ja videoiden editoiminen käy melkein jo liiankin helpoksi. Macin ostaminen oli kyllä ihan loisto ostos enkä kadu hetkeäkään. Blogiin sai ihan uuden kosketuksen ja nautin postausten ja videon editoimisesta! :) Nyt ei muuta kuin ideoita kehiin ja katsotaan mitä tulee seuraavaksi!

Pitää tehdä aina niin mikä itsestä tuntuu hyvältä eikä turhaan miettiä sitä mitä sulta odotetaan tai mitä muut kokee että sun täytyis tehdä. Sitä kuitenkin itse tietää itsensä parhaiten. Kuunnelkaa siis itseänne :)

 

#Lifestyle #Video

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE