Etsi

ÄÄNIKIRJAT JA PODCASTITÄänikirjat ja podcastit ovat ihan parasta kuunneltavaa automatkoilla. Edellisillä reissuilla ollaan kuunneltu vaikka mitä podcasteja mutta nyt parin viimeisen matkan aikana enää vain Jäljillä podcastia, joka on todella hyvin ja taitavasti toteutettu, mielenkiintoisesti kerrottu ja tarinoiden taustoista ja yksityiskohdista on otettu selvää ja asioihin on selkeästi perehdytty, panostettu ja käytetty aikaa. Podcastin tekijän kerrontatyyli on aivan omaa luokkaansa; rauhallinen, ammattimainen ja kaikesta huokuu, että kertoja on hommassa mukana koko sydämellään. Olemme nauttineet podcasteista suuresti mutta ne on nyt ikävä kyllä kuunneltu kaikki. Voisikohan niitä jaksoja tehdä lisää vaikka pari jaksoa viikossa tai miellään joka päivä? :D Tämä ei muuten ollut sitten kaupallinen yhteistyö! :)


Uutena juttuna ollaan otettu, Jäljillä podcast jaksojen loputtua kesken, äänikirjat. Vitsit, että ne on parhaimmillaan aivan älyttömän mielenkiintoisia. Ensimmäinen kirja, joka yhdessä kuunneltiin kertoi suomalaisesta palkkasoturista ja Ranskan muukalaislegioonan jäsenestä, jolle todella sattui ja tapahtui vaikka mitä! Kirjan nimi: SaharaPalkkasoturi Per Andersson. Tämän jälkeen kuunneltiin muun muassa suomalaisen kaksoismurhaajan elämäkerta Janne Raninen, Kutsuvat minua palkkamurhaajaksi, joka oli muuten todella mielenkiintoista kuunneltavaa ja sisälsi paljon ns. sisäpiirin tietoa rikollisten elämästä, jota ei mediasta koskaan voisi lukea - ja kuuntelulistalla oli myös ja Mötley Crüen jäsenten yhteinen tarina The Dirt. Alkuun olin vähän skeptinen tästä viimeisimmästä kirjasta, että tuskin se voi olla mitenkään erityisen kiinnostava mutta Tommi sanoi lukeneensa useitakin rokkarien elämäkertoja ja sanoi, että niissä todellakin sattuu ja tapahtuu, joten alettiin sitten kuunnella tätäkin kirjaa - ja voi luoja sentään. Varmaan parempi, kun en referoi tätäkään kirjaa sen tarkemmin... Todella raakaa ja rajua tekstiä mutta TYKKÄSIN! :) Kuunneltiin muitakin kirjoja ja lisäksi meillä on ladattuna lisääkin erilaisia kirjoja mutta tämä matka loppuu kesken, kun jotkut kirjat voivat kestää jopa 15 tuntia tai vaikka ylikin. Siinä ehtii autolla matkaa taittaa melkoisesti yhden kirjan aikana :)


Tämä oli vähän tällainen random-postaus tähän väliin. Olisi mielenkiintoista kuulla vaikka instagramin puolella, että mitä kirjoja olet viimeisten kuukausien aikana lukenut tai kuunnellut ja mitä podcasteja tykkäät kuunnella. Voisin saada niistä itsellenikin vinkkejä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
_DSC9384-2.jpg

Nea Lindberg

WELLNESS - TRAVEL - LIFESTYLE